300+ Fun Trivia Questions For Kids (with Answers!)

Posted by admin on

Kids love asking questions and their constant ‘Whys, How’s, Who’s ’ are enough to drive even smartest parents crazy! But here is a cool way to turn the table – Trivia Questions for Kids!

These fun (easy and hard) Trivia Questions for Kids allow you to take the lead and give kids the taste of their own medicine! Besides, kids trivia is an excellent way to test their awareness and at the same time sneak in some really cool fun facts into their vast repertoire of knowledge. 

Table of Contents:

Easy Trivia Questions

Hard Trivia Questions

Animal Trivia Questions

Family Trivia Questions

Space Trivia Questions

History Trivia Questions

Sports Trivia Questions

Easy Trivia Questions 

1. Who was the first president of the United States? Answer: George Washington

2. Where is Taj Mahal? Answer: Agra, India

3. Who painted Mona Lisa? Answer: Leonardo da Vinci 

4. In Flintstones, what was the pet dinosaur called? Answer: Dino

5. How many colours are there in a rainbow? Answer: Seven (Learn more Rainbow Facts here)

6. Name the biggest animal. Answer: Blue Whale

7. Who is Tom in Tom & Jerry – the mouse or the cat? Answers: The Cat 

8. What is the name of Peppa’s younger brother? Answer: George

9. What do you measure with a thermometer? Answer: Temperature

10. Who lives at Number 4, Privet Drive? Answer: Harry Potter

Trivia questions for kids

11. How many wheels does a tricycle have? Answer: Three

12. Which is the fastest land animal? Answer: Cheetah

13. Who is the daughter of Simba in Lion King? Answer: Kiara

14. What is the name of Tintin’s pet dog? Answer: Snowy

15. Which is the biggest planet in the Solar System? Answer: Jupiter

16. How many chambers are there in the human heart? Answer: Four

17. Which is the most populous country in the world? Answer: China

18. Name the smallest country. Answer: Vatican City

19. Name the primary colours. Answers: Red, Yellow and Blue

20. Which is the largest ocean? Answer: Pacific

21. What is the hardest natural substance found on Earth? Answer: Diamond 

22. What is the largest organ in the human body? Answer: Skin

23. How many dwarfs were there in Snow white? Answer: Seven 

24. What color is the fish in “The Cat in the Hat” series? Answer: Pink

25. What is a group of Lions called? Answer: Pride

26. How many inches are there in a foot? Answer: Twelve

27. How many sides does an Octagon have? Answer: Eight

28. Which is the largest bird in the world? Answer: Ostrich

Trivia questions for kids

29. Name the biggest fish. Answer: Whale Shark

30. What colour is Ruby? Answer: Red

31. How many legs does a spider have? Answer: Eight

32. What is the name of the fairy in Peter Pan? Answer: Tinker Bell

33. Solar System is the part of which galaxy? Answer: Milky Way

34. Whose nose grew longer every time he lied? Answer: Pinocchio  

35. Where is Eiffel Tower? Answer: Paris

Trivia questions and answers for kids

36. How many zeros are there in a million? Answer: Six 

37. SpongeBob SquarePants live in which fruit? Answer: Pineapple

38. Where did Winnie the Pooh live? Answer: In the forest surrounding Hundred Acre Wood

39. Which character in Winnie the Pooh and The Hundred Acre Wood always loses his tail? Answer: Eeyore

40. What weakens Superman? Answer: Kryptonite

41. How long should you wash your hands with soap to get rid of the germs? Answer: At least twenty seconds 

Learn all about Hygiene with these fun, hands-on Hygiene activities and encourage your kids to stay clean and healthy!

42. Who is Mickey Mouse’s girlfriend? Answer: Minnie Mouse

Trivia questions & answers for kids

43. Where does Santa Claus live? Answer: The North Pole

44. What is the name of Elsa’s younger sister in Frozen? Answer: Anna

45. What is the name of Peppa’s goldfish? Answer: Goldie

46. What does Winnie the Pooh like to eat? Answer: Honey

47. Name the villain of The Little Mermaid? Answer: Ursula

48. How old is Ryder in Paw Patrol? Answer: 10 years

49. How many edges does a cube have? Answers: 12

50. How many arms does a starfish have? Answer: Five

Trivia questions for kids

51. How many feet are in a yard? Answer: Three

52. Which month has 28 days? Answer: All! 

53. Name the nearest planet to the Sun. Answer: Mercury

54. What is a baby owl called? Answer: Owlet

55. Which dwarf from Snow White mixes up his words? Answer: Doc

56. What is a group of crows called? Answer: Murder

57. Name the smallest continent. Answer: Australia

Trivia questions for kids

58. What colour is an emerald? Answer: Green

59. Resins come from which fruit? Answer: Grapes

60. Which type of fish is Nemo in Finding Nemo? Answer: Clownfish

61. What do caterpillars turn into? Answers: Butterflies

62. On which holiday do you go trick-or-treating? Answer: Halloween

Learn all about Halloween with Activities, Experiments, Books, Movies and More

63. In which country is the Great Pyramid of Giza? Answer: Egypt

64. How many days are there in a year? Answer: 365

65. What food item do we get from bees? Answer: Honey

Explore Fun Bee Facts and much more, here!

66. What is the name of the toy cowboy in Toy Story? Answer: Woody

Trivia questions for kids

67. What is the name of the monkey in the movie Aladdin? Answer: Abu

68. Which superhero climbs up walls and buildings? Answer: Spider-Man

69. Which animal is the tallest in the world? Answer: Giraffe

70. What is the name of Mickey Mouse’s pet dog? Answer: Pluto

71. Name the largest continent. Answer: Asia

72. Which is the tallest mountain on Earth? Answer: Mount Everest

73. Which direction does the Sun rise from? Answer: East

Trivia

74. What is the name of Harry Potter’s pet owl? Answer: Hedwig

Check out Harry Potter Would You Rather…Questions for exciting fun questions!

Hard Trivia Questions

75. Who is the king of Greek gods? Answer: Zeus

 76. What is a kakapo? Answer: Kakapo is a large, flightless, nocturnal, ground-dwelling parrot.

77. Which is the world’s loudest animal? Answer: Sperm whale with its calls in the order of 230 dB.

78. What was the first toy to be advertised on television? Answer: Mr Potato Head by Hasbro in 1952.

Trivia questions for kids

79. Which is the world’s oldest chocolate bar? Answer: Fry’s Chocolate Cream, which was first sold in 1866

80. What is the national language of China? Answer: Mandarin

 81. What did Jeff Bezos initially think of naming his online bookstore before coming up with amazon.com? Answer: relentless.com

Fun Fact: If you type relentless.com on your web browser it will direct you to amazon.com

 82. How many bones is a human baby born with? Answer: 300! 

Fun Fact: Many bones fuse together and number falls down to 206 bones in an adult.

Learn more about the Skeleton System with KidPillar STEM e-journal.

83. Which country eats the most chocolates per person? Answer: Switzerland – about 20lbs per person!

Trivia questions for kids

84. What is the angle at which Earth’s axis is tilted? Answer: 23.5 degrees

85. Which is the strongest bone in the human body? Femur – thigh bone!

86. What percentage of people has red hair in the world? Answer: Less than 2% of the world’s population is redhead.

87. How many varieties of apples are grown around the world? Answer: Nearly 7500! 

88. Name the smallest bone in the human body. Answer: Stapes in your middle ear is the smallest bone measuring just 3mm X 2.5mm

89. What is a Granny Smith? Answer: A type of an apple!

Trivia questions for kids

90. What is a blue moon? Answer: The second full moon in a month is called a Blue Moon.

91. Who discovered Gravity? Answer: Sir Isaac Newton

92.  What’s the hardest substance in our body? Answer: Tooth Enamel

93. Which is the fastest muscle in the human body? Answer: Orbicularis oculi located around the eye is the fastest muscle in the human body.

Fun Fact:  It can close the eyelids in one-tenth of a second!

94. Which is the deepest place on Earth? Answer: Mariana Trench, which is almost 7 miles deep 

95. Which is the lightest mammal on Earth? Etruscan Shrew, which weighs less than 2 grams.

96. Which is the tallest planetary mountain in the Solar System? Answer: Olympus Mon

97. What were the Egyptian pyramids built for? Answers: Pyramids were built to serve as a tomb for the Egyptian Kings.

Trivia questions for kids

98. Where was the Aztec Empire located? Answer: In Mexico

99. Which animal is known by the nickname “sea cow”? Answer: Manatees

100. Which animal can move its eyes independently? Answer:  A chameleon

101. Which country gifted the Statue of Liberty to the US? Answer: France

102. What number comes after a trillion? Answer: A quadrillion with 15 zeros!

Animal Trivia

103. Which is the smallest breed of dog? Answer: The Chihuahua.

104 Which is the smallest bird in the world? Answer: Bee Hummingbird

105. Which is the biggest member of the cat family? Answer: Tiger

Trivia questions for kids

106. Which mammal lays eggs? Answer: Platypus and Spiny Anteaters

107 When there are no more of one kind of animal left on Earth, the animal is said to be? Answer: Extinct Animals

108. Which animal can learn to mimic human language? Answer: Parrot

109. What is a female elephant called? Answer: Cow

110. How do snakes smell? Answer: Through their tongue

111. Name the mammal that can fly. Answer: Bat

112. Which land animal can open its mouth widest? Answer: Hippopotamus 

Animal Trivia Questions for kids
Source: Unsplash

113. An animal that eats both plants and animals is called an? Answer: Omnivore

114. Which class of animals can live both on land and in water? Answer: Amphibians

115. Which is the most dangerous bird in the world? Answer: Cassowary

116. Which is the most venomous snake in the world? Answer: Western Taipan

117. What do you call animals without backbones? Answer: Invertebrates

118. Which organ do fishes use to breathe? Answer: Gills

119. How many noses does a slug have? Answer: Four

Weird facts for kids
Source: Unsplash

120. Animals that live in trees are called? Answer: Arboreal

121. What is a male bee called? Answer: Drone

122. Which animal is the fastest swimmer? Answer: Sailfish – it can swim at a speed of 68 mph!

123. What do you call a group of giraffes? Answer: A Tower

124. Which dinosaur had 15 horns? Answer: Kosmoceratops

125. People who suffer from arachnophobia are scared of which animal? Answer: Spider

Trivia questions for kids

126. What was the lifespan of a Tyrannosaurus Rex? Answer: Between 20-30 years

127. On which continent the most dinosaur fossils have been found? Answer: North America

128. Which mosquito bites – male or female? Answer: Female as they need blood meal to make eggs.

129. Which animal’s diet comprises only Eucalyptus leaves? Answer: Koala

130. What color is the tongue of a giraffe? Answer: Purple

131. Name an animal that has blue blood. Answer: Horseshoe Crab

132. What is a female deer called? Answer: Doe

133. Which bird symbolizes peace? Answer: Dove

134. How many hearts does an octopus have? Answer: Three

135. Which animal does not need to drink water its entire life? Answer: Kangaroo rat of southwestern deserts, United States.

136. What are animals that sleep during the day and are awake at night called? Answer: Nocturnal

137. What is the colour of the blood of cockroaches? Answer: White or Colourless

Learn about the weird ,strange sleep patterns of animals!

138. Which animal has no bones in its body? Answer: Sharks! Their skeletons are made of cartilage not bones!

Learn all about these amazing creatures here

Shark Day for kids

139. Which bird likes to eat bones for food? Answer: Bearded Vulture. Eighty percent of its diet consists of bone and bone marrow. Weird but True!

140. Which is the smallest insect? Answer: Fairyfly

141. Which bird has the biggest wingspan? Answer: Wandering albatross with a wingspan of 3.7m.

142. Name the animals that can breathe through their skin? Salamanders, Frogs, Toads and Earthworms!

143. Which animal has the strongest bite force? Answer: Nile Crocodile

144. How many compartments does a cow’s stomach have? Answer: Four

145. Which animal has the highest blood pressure? Answer: Giraffe

146. What is the size of a newborn kangaroo? Answer: 1 inch

147. Which animal’s poop is in the shape of cubes? Answer: Wombat

Trivia questions for kids

148. Which is the longest living mammal? Answer: Bowhead Whales with a lifespan of over 200 years.

149. What colour is Polar bear’s hair? Answer: They are colourless!

Fun Fact: Polar bear’s hair is hollow and reflects the light, making polar bear appear white!

150. Which mammal has the densest fur? Answer: Sea Otters

151. Which fish can give you an electric shock? Answer: Electric Eel

152. Which is the longest snake in the world? Answer: Reticulated Python, which reaches a length of nearly 6.5 m.

Family Trivia Questions

153. Can you calculate the number that is three more than one-fifth of one-tenth of one-half of 5,000? Answer: 53

154. In what city did jazz music start? Answer: New Orleans, Louisiana

155. Which country started the tradition of the Olympics? Answer: Greece

Trivia questions for kids

156. In which year did World War II start? Answer: 1939

157. Which volcano destroyed the city of Pompei in 79 AD? Answer: Mount Vesuvius.

158. Which rock can float in water? Answer: Igneous rock 

159. Which year was the Great Fire of London? Answer: 1666

160. Who invented the telephone? Answer: Alexander Graham Bell

Trivia questions for kids

161. Who is the Roman goddess of love? Answer: Venus

162. What is the name of the nearest star to the Earth? Answer: Proxima Centauri

163. Who is the youngest recipient of the Nobel Prize? Answer: Malala Yousafzai

164. How many tournaments constitutes a ‘Grand Slam’ in tennis? Answer: Four – Australian Open, French Open, Wimbledon and US Open.

165. Which was the first animal to be cloned? Answer: Sheep. The first cloned sheep was called Dolly

166. Which animal has the biggest eyes? Answer: The Giant Squid

167. How many black keys does a piano with 52 white keys have? Answer: 36

Trivia questions for kids

168. Name the oldest musical instrument. Answer: Flute made from animal bones – nearly 43000 years old!

169. What does the NBA stand for? Answer: National Basketball Association

170. Which Harry Potter’s friend became a Herbology teacher at Hogwarts? Answer: Neville Longbottom

171. Who filmed the first music video in space? Answer: Canadian Commander Chris Hadfield in May 2012

172. What is the longest day in the northern hemisphere called? Answer: Summer Solstice

Explore the Science of Solstice the fun way with hands-on activities!

173. What kind of animal is a Flemish giant? Answer: A rabbit

Trivia questions for kids

174. How many different characters does Tom Hanks play in the movie “The Polar Express”? Answer: 5

175. What is Lord Voldemort’s real name? Answer: Tom Marvolo Riddle 

176. Is Tomato a fruit or vegetable? Answer: Fruit

177. Which year did the ocean liner Titanic sink in? Answer: 1912

178. Name the evil stepsisters of Cinderella? Answer: Anastasia and Drizella

179. When is Harry Potter’s birthday? Answer: July 31

180. How many elements are there in the periodic table? Answer: 118 

Trivia questions for kids

181. Which country has the most natural lakes? Answer: Canada with 879,800 lakes to its credit!

182. Letters that aren’t vowels are called what? Answers: Consonants

183. Which continent has the South Pole? Answer: Antarctica

184. Which country is also an entire continent? Answer: Australia

185. Where are the most species found on earth – in the rainforest, in the sea, or the savanna? Answer: The Sea. Most species are found near underwater coral reefs.

186. Which is the lowest place on earth? Answer: The shoreline of the Dead Sea Depression, which is at more than 1,355 feet below sea level.

187. Who is the author of the Harry Potter series? Answer: J.K. Rowling

188. How many players are there in a football team? Answer: 11

Trivia questions for kids

189. What are egg whites called? Answer: Albumen

190. How many rings are there in Olympic Games symbols? Answer: 5

191. In which country did Tea originate? Answer: China

192. Where do Eskimos live – North Pole or South Pole? Answer: North Pole

193. How many weeks are there in a fortnight? Answer: 2 weeks

194. Which is the oldest religion in the world? Answer: Hinduism dating back to 2300 BCE

195. Name the world’s largest island that is not a continent. Answer: Greenland

Trivia questions for kids

196. How often do the Commonwealth games are held? Answer: Every 4 years

197. How many holes are there in a standard golf course? Answer: 18

198. Which country has the longest coastline? Answer: Canada with its coastline measuring 243,042 km

199. What SOS acronym stands for? Answer: Save Our Souls

200. Which vehicle can travel underwater? Answer: Submarine

Space Trivia Questions

201. Which is the hottest planet in the Solar System? Answer: Venus

202. Which planet spins the fastest in the Solar System? Answer: Jupiter

Trivia questions for kids

203. Which planet is also known as the ‘Red Planet’? Answer: Mars

204. Do astronauts grow taller in space? Answer: yes! By an inch or two!

205. On which planet does sunset appear blue? Answer: Mars

206. Between which planets is the asteroid belt located? Answer: Between Mars and Jupiter

207. Which planet has the Great Red Spot? Answer: Jupiter

208. How many moons does Mars have? Answer: Two – Phobos and Deimos

209. What are comets mostly made of? Answer: Ice and Dust

Trivia questions for kids

210. Which is the largest terrestrial planet in the solar system? Answer: Earth

211. What is the name of the first satellite sent into space? Answer: Sputnik 1

212. Io is a moon of which planet? Answer: Jupiter

213. What is the name of Saturn’s largest moon? Answer: Titan

Trivia questions for kids

214. What is the name of a place that uses telescopes and other scientific equipment to research space and astronomy? Answer: An observatory

215. Which planet is sometimes called Earth’s Evil Twin? Answer: Venus

216. Which planet is famous for its beautiful rings? Answer: Saturn

217. Which celestial body was originally classified as a planet but in 2006 was changed to a dwarf planet? Answer: Pluto

218. What are Saturn’s rings mostly made of? Answer: Ice, Rock and Dust

219. Mercury is named after which Roman god? It’s named after the Roman messenger of the gods.

220. Name the biggest gas giant in the Solar System. Answer: Jupiter

221. Which planet in the Solar System has the most moons? Answer: Saturn

220. How many moons does Mercury have? Answer: Zero

221. Which planet is also known as Evening Star or Morning Star? Answer: Venus

222. Which planet is called the blue planet? Answer: Neptune

223. How old is the Sun? Answer: Nearly 4.6 billion years old

Trivia questions for kids

224. What is a Nebula? Answer: Nebula is a giant cloud of dust and gas.

225. Which comet is visible from the earth only once every 75 years? Answer: Halley’s comet named after English astronomer Edmond Halley who discovered it.

226. Jupiter was named after which Roman god? Answer: Jupiter, the largest planet, was named after the king of the Roman gods.

227. Which planet from the Solar System can float on water? Answer: Saturn

228. Name all the terrestrial planets of the Solar System. Answer: Mercury, Venus, Earth and Mars

229. Which planets of the Solar System are also called Ice Giants? Answer: Uranus & Neptune

230. What shape is the Milky Way galaxy? Answer: Spiral

Trivia questions for kids

231. Which planet is tilted on its side? Answer: Uranus

232. What do you call a system where two stars are close enough to each other to significantly affect each other’s orbits? Answer: Binary System

233. How many moons does Pluto have? Answer: Five – Charon, Styx, Nix, Kerberos and Hydra.

234. Which planet is home to the largest dust storms in the Solar System?  Answer: Mars

235. Who was the first person to walk on the Moon? Answer: Neil Armstrong

236. What is the name of the constellation shaped like a crab? Answer: Cancer

237. In which direction the earth rotates around the Sun? Answer: From West to East

238. What are planets outside our solar system called? Answer: Exoplanets

239. What does the sun orbit around? Answer: The center of the Milky Way Galaxy!

240. How long does it take sunlight to reach the Earth from the Sun? Answer: 8.3 minutes or 499 seconds.

241. Which planet in the Solar System has the shortest day? Answer: Jupiter with an average length of 9 hours and 56 minutes.

 242. Which planet has the longest day in the Solar System? Answer: Venus with its day at 5,832 hours.

 243. Who was the first man in space? Answer: Yuri Gagarin

History Trivia Questions 

244. Which period is referred to as ‘Reign of Terror’? Answer: The period between September 5, 1793, to July 27, 1794 during the French Revolution is known as Reign of Terror as harsh measures were enforced against those suspected to be against the Revolution.

245. Name the ship that James Cook commanded when he discovered Australia? Answer: HMS Endeavor

246. When was Mahatma Gandhi killed? Answer: January 30, 1948

Trivia questions for kids

247. Where is Machu Picchu? Answer: Peru

248. Who is the Greek God of the Underworld? Answer: Hades

249. When did the French Revolution take place? The French Revolution began in 1789 and lasted until 1794.

250. “The Whitechapel Murderer” is the nickname given to which serial killer? Answer: Jack The Ripper

251. Who was the captain of the vessel Titanic at the time of its sinking? Answer: Edward Smith

Trivia questions for kids

252. In which World War was Pearl Harbor attacked? Answer: World War II

253. Who is the Greek Goddess of Wisdom and War? Answer: Athena

254. Who led the Vikings to Greenland for settlement? Answer: Erik the Red

255. Who is the Roman God of fire and blacksmiths? Answer: Vulcan

256. Who is the founder of the Nobel Prize? Answer: Alfred Nobel

257. What is Thomas Edison’s most famous invention? Answer: Incandescent light bulb

258. Who gave the iconic speech “I Have a Dream”? Answer: Martin Luther King

Trivia questions for kids

259. Who was the first African woman to receive the Nobel Peace Prize? Answer: Wangari Muta Maathai.

Fun Fact: Wangari Muta Maathai received the Nobel Peace Prize in 2004 for her contribution to sustainable development, democracy and peace in Kenya.

260. Where was the first Atomic bomb dropped? Answer: Hiroshima, Japan

261. Which was the first country to introduce paper money? Answer: China

262. Who is the author of the famous play ‘Hamlet’? Answer: William Shakespeare

263. Who was the first person to climb Mount Everest? Answer: Sir Edmund Hillary and Tenzing Norgay

264. Who was the first female Hispanic astronaut? Answer: Ellen Ochoa

265. Who is also known as the ‘Lady with the Lamp”? Answers: Florence Nightingale

266. How many paintings did Van Gogh sell during his lifetime? Answers: Only one! 

Trivia questions for kids

267. Which one is the shortest war in human history? Answer: The Anglo-Zanzibar War of 1896 that lasted for only 38 minutes. 

268. Which two countries were primarily involved in the Cold War? Answer: USA and Soviet Union.

269. Where was the world’s first underground railway built? Answer: London, in 1863!

270. In which year did the American Civil War end? Answer: 1865

271. Who is called the father of history? Answer: Herodotus

272. How many wives did Henry VIII have? Answer: Six – Catherine of Aragon, Anne Boleyn, Jane Seymour, Anne of Cleves, Catherine Howard and Catherine Parr.

273. Who painted the ceiling of the Sistine Chapel? Answer: Michelangelo 

274. Who was the founder of Buddhism? Answer: Prince Siddhartha Gautama

Trivia questions for kids

275. Who was the leader of Nazi Party? Answer: Adolf Hitler

276. Who wrote a famous diary that was later published as ‘Diary of a Young Girl’? Answer: Anne Frank

277. Which ancient king had a round table? Answer: King Arthur

278. Who was the first woman aviator to fly solo across the Atlantic Ocean? Answer: Amelia Earhart

279. Who was the first woman to win the Nobel Prize? Answer: Marie Curie

Fun Fact: Marie Curie won Nobel Prize twice, for Physics in 1903 and then for Chemistry in 1911! 

Find more inspiration with these Women in STEM who are changing the world with their brilliant ideas!

280. In which year was the Berlin wall taken down? Answer: 1989

281. What did ancient Romans use for mouthwash? Answer: Human urine! Eww…Weird but true!!

Trivia questions for kids

282. Who painted the famous painting ‘The Last Supper’? Answer: Leonardo di Vinci

283. The word history comes from which language? Answer: Greek.

Fun Fact: History comes from the Greek word ‘Historia’ that means knowledge derived through enquiry.

284. Who was the first Roman emperor? Answer: Caesar Augustus

285. How many soldiers died in World War I? Answer: 8.5 million

286. Who was the first king of England? Answer: Athelstan

287. Where did the Industrial Revolution begin? Answer: Britain

288. Which ancient civilization invented the wheel? Answer: Mesopotamian

289. Where would you find the world-famous Colosseum? Answer: Rome

290. What country did Algeria gain independence from? Answer: France

Sports Trivia

291. Which game is played at Wimbledon? Answer: Tennis

Trivia questions for kids

292. Which year did the Super Bowl start? Answer: 1967

293. What is the diameter of a professional NBA basketball? Answer: 29.5 inches

294. Who is considered the greatest sprinter of all time? Answer: Usain Bolt

295. Which sport holds the FIFA World Cup? Answer: Football

296. How many points stand for slam-dunk in basketball? Answer: Two points!

297. Who has the most Olympic gold medals? Answer: American swimmer Michael Phelps with a total of 28 medals!

298. What is the highest score in bowling? Answer: 300 – Also called the perfect score!

299. What is the core of a golf ball made of? Answer: Rubber!

Trivia questions for kids

300. Name the colours of the Olympic rings. Answer: Blue, Yellow, Black, Green and Red

301. Which sport is also called the ‘King of sports’? Answer: Soccer

302. Tennis was introduced as an Olympic sport in which year? Answer: 1896

303. Which color card means a send-off in soccer? Answer: Red

304. What is the name of the ice surface that ice hockey is played on? Answer: Rink

305. What does the NFL stand for? Answer: National Football League

306. Which is the official winter sport of Canada? Answer: Ice Hockey

307. What is the size of an Olympic-size swimming pool? Answer: 50 meters long, 25 meters wide, and 2 meters deep.

308. How many stitches does a baseball have? Answer: 108 double stitches

309. How long is a soccer game? Answer: 90-minutes long

310. What type of race is the Tour de France? Answer: Bike race 

Be it a family game night or a long dull road trip, these quiz questions for kids are enjoyable, fun and perfect to keep the whole family happy and engaged. 

Just throw in some hilarious silly jokes (for a good measure!) along with these trivia questions and you are all set for complete family fun!

The post 300+ Fun Trivia Questions For Kids (with Answers!) appeared first on KidPillar.